Πόσο ασφαλισμένη είναι η επιχείρηση σας έναντι κυβερνο-απειλών;
Τα τελευταία χρονιά παρατηρείτε ραγδαία αύξηση στις κυβερνο-επιθέσεις ενάντια σε εταιρίες, επιχειρήσεις, μεγάλους οργανισμούς, τράπεζες κτλ.
Αρκετές επιχειρήσεις στην χώρα μας έχουν ήδη θυματοποιηθεί από επιτήδειους χάκερς με διαφόρων ειδών κυβερνο-απειλές με αποτέλεσμα να πληρώσουν υπέρογκα ποσά είτε για την επανάκτηση των δεδομένων (από ransomware) τους είτε για την εκ νέου καταχώρηση των απολεσθέντων δεδομένων.
Δυστυχώς, αυτές οι στοχευμένες επιθέσεις από εξελιγμένα και ιδιαιτέρως καταστροφικά κακόβουλα προγράμματα εμφανίζονται με γοργούς ρυθμούς σε καθημερινή βάση και αποτελούν άμεση και πολύ επικίνδυνη απειλή για τα αρχεία όλων των επιχειρήσεων.
Γνωρίζατε επίσης ότι βάση της νέας Ευρωπαϊκής οδηγίας GDPR που θα μπει σε ισχύ στις 25/5/18 οι εταιρίες και επιχειρήσεις που χειρίζονται προσωπικά δεδομένα πελατών τους θα πρέπει να δηλώνουν οποιαδήποτε κυβερνο-επίθεση έχουν υποστεί στα ΜΜΕ και να υπόκεινται σε πρόστιμα;

Η εταιρεία Panda Security Κύπρου διοργανώνει ένα ενημερωτικό συνέδριο στις 5 Απριλίου για το παρών και το μέλλον των κυβερνο-απειλών όπως επίσης για τον τρόπο προστασίας από αυτές όπως και ενημέρωση σχετικά με την οδηγία GDPR.