Δείτε σε βίντεο ένα πλήρως αυτόνομο αυτοκίνητο Tesla να οδηγεί μέσα στην πόλη και να βρίσκει χώρο να παρκάρει

tesla


Το πλήρως αυτόνομο Tesla είναι πιο κοντά από ποτέ. Η εταιρία ανακοίνωσε ήδη ότι όλα τα νέα οχήματα που θα που θα διατίθενται με επιπλέον τεχνικό υλικό που θα δίνει την δυνατότητα υποστήριξης πλήρους αυτο-οδήγησης. Επιπλέον, η Tesla δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει ακριβώς τι εννοεί με τον όρο πλήρης αυτό-οδήγηση.

Αν και το λογισμικό για την όσο το δυνατό τελειοποίηση της αυτόνομης οδήγησης δεν έχει ολοκληρωθεί και αναπτύσσεται συνεχώς, εντούτοις το βίντεο που δείχνει τις δυνατότητες του είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Στο βίντεο βλέπουμε ένα πλήρως αυτόνομο Tesla να ξεκινάει από το γκαράζ και να κινείτε εντελώς αυτόνομα μέσα στην πόλη και στο τέλος να βρίσκει μόνο του χώρο για να παρκάρει. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι το αυτοκίνητο γνωρίζει ότι δεν επιτρέπεται η στάθμευση σε θέσεις που προορίζονται για άτομα με αναπηρίες, γι’ αυτό και δεν τις χρησιμοποιεί.

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα τεχνολογία που σιγά σιγά την δοκιμάζουν αρκετοί κατασκευαστές. Αναμένουμε λοιπόν μέσα στα επόμενα χρόνια να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις στους κανονισμούς, έτσι ώστε οι διάφορες εταιρίες να συνεχίσουν τις δοκιμές τους με σκοπό την τελειοποίηση της αυτόνομης οδήγησης.

Δείτε το βίντεο
Δείτε ακόμη
Kodak Ektra – Το νέο smartphone της Kodak με νοσταλγικό χαρακτήρα
LG V20 Bend Test και scratch test – Τελικά λυγίζει;
Η Rockstar Games ανακοίνωσε επίσημα το Red Dead Redemption 2!
Το νέο Samsung Chromebook Pro με εντυπωσιακή premium κατασκευή, οθόνη 12.3 ίντσες και γραφίδα