Ένα iPhone 7 έπιασε φωτιά και έκαψε αυτοκίνητο

iPhone 7


Διανύουμε μια πραγματικά αστεία περίοδο, από τη μια το φιάσκο με τα Samsung Galaxy Note 7 να αρπάζουν φωτιά και από την άλλη να ακούμε και κάνα δυο περιστατικά με iPhone 7, για να περνούν καλά και οι haters. Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι τα meme και τα trolls που μας κάνουν να περνάμε ευχάριστα το χρόνο μας.

Ακόμα ένα περιστατικό λοιπόν με ένα iPhone 7 που έπιασε φωτιά, αυτή τη φορά μέσα σε αυτοκίνητο, προκαλώντας ζημιές στο εσωτερικό του. Πιο συγκεκριμένα, κάποιος κύριος Mat Jones πήγε με το αυτοκίνητό του στην παραλία για να κάνει μαθήματα surfing, αφήνοντας το 7 ημερών iPhone 7 στο κάθισμα του αυτοκινήτου, σκεπάζοντας τα με τα ρούχα του.

Επιστρέφοντας πίσω, βρήκε το αυτοκίνητό του γεμάτο μαύρους καπνούς και τα ρούχα του μαζί με ένα μεγάλο μέρος του εσωτερικού του οχήματος του και τη συσκευή, καμένα. Για όλα αυτά ο ιδιοκτήτης κατηγορεί το iPhone 7 του, επισημαίνοντας ότι την τελευταία εβδομάδα που έχει το κινητό στα χέρια του χρησιμοποίησε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Apple για την φόρτιση. Παράλληλα τόνισε ότι το κινητό ποτέ δεν έχει πέσει ή χτυπηθεί με κάποιο τρόπο.

Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η Apple που δήλωσε ότι θα το ερευνήσει, ωστόσο δεν έκανε καμία περαιτέρω δήλωση όσον αφορά τις λεπτομέρειες.

Δείτε το video:Δείτε ακόμη
Kodak Ektra – Το νέο smartphone της Kodak με νοσταλγικό χαρακτήρα
LG V20 Bend Test και scratch test – Τελικά λυγίζει;
Η Rockstar Games ανακοίνωσε επίσημα το Red Dead Redemption 2!
Το νέο Samsung Chromebook Pro με εντυπωσιακή premium κατασκευή, οθόνη 12.3 ίντσες και γραφίδα