Η Sony θα φέρει τουλάχιστον 5 παιχνίδια PlayStation σε Android και iOS

playstation


Η Sony ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μέχρι τον Μάρτιο του 2018, τουλάχιστον πέντε PlayStation games για τις πλατφόρμες Android και iOS.

Ακολουθώντας λοιπόν την Nintendo, θα προσπαθήσει και αυτή να πάρει ένα κομμάτι της πίτας από την προσοδοφόρα αγορά του mobile gaming. Τα παιχνίδια αρχικά θα προορίζονται για την Ιαπωνία και την υπόλοιπη Ασία, ενώ σταδιακά θα γίνουν διαθέσιμα και στις υπόλοιπες χώρες.

Η Sony τα πάει πάρα πολύ καλά με τις πωλήσεις που αφορούν τις κονσόλες, κάτι που πιστεύουμε θα εκμεταλλευτεί, φέρνοντας στις mobile πλατφόρμες τους πιο δημοφιλείς τίτλους. Οι τίτλοι αυτοί θα αναπτυχθούν ειδικά για Android και iOS με οθόνες αφής, και δεν θα έχουν καμία σχέση με την πρόσβαση των Sony Xperia σε κλασσικά παιχνίδια PlayStation.

Από την άλλη η Nintendo, από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της Sony στο gaming, πολύ σύντομα θα παρουσιάσει το Super Mario Run για συσκευές iOS, ενώ θεωρητικά διαθέτει και πολύ πιο ελκυστικούς τίτλους. Μπορεί η Sony να έχει το «Uncharted» ή το «The Last Guardian» που πουλούν καλά, σε καμιά περίπτωση όμως δεν είναι το ίδιο ελκυστικά με παιχνίδια όπως το Super Mario ή το Pokémon.


Δείτε ακόμη:
Πόσο θα κοστίσει τελικά στη Samsung η αποτυχία του Note 7;
Τους πρώτους της SSD ρίχνει στην αγορά η Western Digital
Ανακοίνωση της Samsung για τους κατόχους Galaxy Note 7 σε Κύπρο και Ελλάδα
LG SUPER UHD TV UH855V – Άκρως εντυπωσιακή με ρεαλιστικά χρώματα και κορυφαία ανάλυση