Δεν υπάρχει ο αντικαταστάτης του Galaxy Note 7…προς το παρόν τουλάχιστον…

Galaxy note 7


Τώρα που το Samsung Galaxy Note 7 είναι και επίσημα «νεκρό», οι χρήστες των Note θα ψάχνουν σίγουρα για κάποια εναλλακτική λύση.

Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Τουλάχιστον κάτι ισάξιο και καινούριο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στα ράφια των καταστημάτων. Το μόνο που μπορώ να φέρω στο μυαλό μου είναι το Galaxy Note 5, που είναι μεν «παλιό», διαθέτει όμως αρκετά καλό hardware και το σημαντικότερο, προσφέρει την εμπειρία Note που μόνο οι χρήστες Note μπορούν να εκτιμήσουν πραγματικά.

Το S Pen της Samsung έχει ένα και μοναδικό ανταγωνιστή, που δεν είναι άλλος από το Pencil της Apple, που δυστυχώς δεν είναι συμβατό με τα iPhone 7 Plus. Δουλεύει μόνο σε iPad Pro.

Από την άλλη, είναι και το πενάκι των Surface της Microsoft. Πραγματικά πολύ καλό, εύχρηστο και δουλεύει άψογα με τη σειρά Note. Ωστόσο, έχουμε δύο προβληματάκια, μας λείπει το smartphone και το πενάκι είναι κάπως μεγάλο.

Αυτή την στιγμή υπάρχει στο παζάρι το κενό του Galaxy Note 7, και δυστυχώς το μόνο που μπορεί, εν μέρει, να το καλύψει, είναι το Galaxy Note 5. Αυτό από μόνο του με κάνει να πιστεύω ότι το κενό σύντομα θα καλυφθεί, και μάλιστα από τη Samsung (ή μήπως όχι;). Πιθανότατα να μην ονομαστεί Note, ωστόσο το επόμενο smartphone της Samsung με S Pen δεν θα αργήσει να έρθει.

Αν λοιπόν δεν χρησιμοποιείτε καθόλου το πενάκι, τότε ένα από τα Galaxy S7 Edge ή iPhone 7 Plus θα σας καλύψουν απόλυτα. Εντούτοις, αν είστε κάτοχος του Galaxy Note 5 και το S Pen σας είναι απολύτως απαραίτητο, δεν έχετε παρά να το κρατήσετε τον αντικαταστάτη του που κατά την γνώμη μας δεν θα αργήσει να έρθει.


Δείτε ακόμη:
Πόσο θα κοστίσει τελικά στη Samsung η αποτυχία του Note 7;
Τους πρώτους της SSD ρίχνει στην αγορά η Western Digital
Ανακοίνωση της Samsung για τους κατόχους Galaxy Note 7 σε Κύπρο και Ελλάδα
LG SUPER UHD TV UH855V – Άκρως εντυπωσιακή με ρεαλιστικά χρώματα και κορυφαία ανάλυση