Πραγματικά εντυπωσιακά τα αναβαθμησμένα Envy 13, Spectre x360 και Envy All-in-One

hp-envy-13-floating-1

Η HP, με αφορμή την επικείμενη εορταστική περίοδο του Hallowing, παρουσίασε τα αναβαθμισμένα Envy 13, Spectre 13.3 και Envy All-in-One. Η αναβαθμισμένη σειρά Envy διατηρεί τον υπέρλεπτο σχεδιασμό ενώ διαθέτουν καλύτερες μπαταρίες και τους τελευταίας γενιάς επεξεργαστές Intel Kaby Lake.


Τόσο το νέο HP Envy 13 με προφίλ 14 mm όσο και το Spectre x360 με προφίλ 13.8 mm δείχνουν πραγματικά εντυπωσιακά, διαθέτουν ηχεία Bang & Olufsen ενώ έχουν διάρκεια μπαταρίας 15 και 14 ώρες αντίστοιχα και υποστήριξη HP Fast Charge που μπορεί να φορτίσει την μπαταρία κατά 90% σε 90 λεπτά. Θα διατίθενται με επιλογή από τους τελευταίας γενιάς Intel Core i5 ή i7 και μέχρι 1 TB SSD.

Το νέο Envy θα διαθέτει μικρότερα bezels σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, επιλογή για οθόνη από Full HD, Quad HD και Ultra HD ενώ για τις τελευταίες δύο θα υπάρχει και επιλογή για touchscreen. Θα διαθέτει 2 θύρες USB 3.0 και μια USB Type-C.

Το νέο Spectre x360 θα διαθέτει και αυτό μικρότερα bezels, οθόνη Full HD, 2 θύρες USB Type-C με υποστήριξη Thunderbolt 3, αισθητήρα υπερύθρων για υπόστηριξη της λειτουργίας Windows Hello καθώς και webcam με ευρυγώνιο φακό.

Τέλος, για όσους προτιμούν τα μεγαλύτερα συστήματα, το HP Envy All-in-One 27 διαθέτει ενσωματωμένη μπάρα με 4 ηχεία, επιλογή από επεξεργαστές έκτης γενιάς Intel Core i5 και i7 καθώς και επιλογή για ξεχωριστή κάρτα γραφικών NVIDIA GTX 950M. Η οθόνη είναι 27 ιντσών QHD με πάχος 15mm ενώ η motherboard είναι τοποθετημένη στην βάση της οθόνης. Διαθέτει 4 θύρες USB 3.0, μια USB Type-C με και HDMI.

Όσον αφορά τιμές και διαθεσιμότητα, οι νέες προτάσεις της HP θα είναι διαθέσιμες από τα τέλη Οκτωβρίου σε τιμές που ξεκινούν από τα $849 για το HP Envy 13, $1049 για το HP Spectre x360 και $1299 για το HP Envy AiO 27. Από τις 4 Δεκεμβρίου θα διατίθεται και η HP Envy Display 27 ιντσών στην τιμή των $500.

hp-envy-aio-27-rear-left-1Δείτε ακόμη
Η Samsung τερματίζει άμεσα τις πωλήσεις Galaxy Note 7 – Ζητά από τους κατόχους να απενεργοποιήσουν τις συσκευές τους – Διαβάστε την ανακοίνωση
Η Samsung σταμάτησε την παραγωγή του Galaxy Note 7 μετά τις τελευταίες αναφλέξεις ασφαλών συσκευών!
Δείτε χάρτη με τους κωδικούς WiFi σχεδόν από όλα τα αεροδρόμια του κόσμου