Ανακοίνωση της Samsung για τους κατόχους Galaxy Note 7 σε Κύπρο και Ελλάδα

Samsung Galaxy Note 7 burned


Η Samsung προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση για όλους τους καταναλωτές του Galaxy Note 7 σε Ελλάδα και Κύπρο, τόσο με αρχικές συσκευές όσο και με συσκευές αντικατάστασης, προτρέποντας τους να αποθηκεύσουν τα δεδομένα τους και να απενεργοποιήσουν τη συσκευή τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ασφάλεια των πελατών της εταιρίας είναι η απόλυτη προτεραιότητά της, γι’ αυτό μετά τις πρόσφατες αναφορές σε περιστατικά σχετικά με το Galaxy Note7, αποφασίστηκε να σταματήσουν οι πωλήσεις και οι ανταλλαγές τόσο των αρχικών συσκευών όσο και των συσκευών αντικατάστασης Galaxy Note7. Για το λόγο αυτό σταμάτησε οριστικά και η παραγωγή της συσκευής.

Η Samsung εργάζεται για τη δημιουργία ενός προγράμματος αντικατάστασης, σύμφωνα με το οποίο οι πελάτες που έχουν στην κατοχή τους Galaxy Note7 να μπορούν να το ανταλλάξουν με ένα Galaxy S7 edge ή να πάρουν τα χρήματα τους πίσω.

Για λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα ανταλλαγής μπορείτε να καλείτε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών Samsung στα τηλέφωνα:

Για Κύπρο: στο τηλέφωνο 800 94000 (από σταθερό)

Για Ελλάδα: από σταθερό: 801 11 SAMSUNG (801 11 7267864) και από κινητό: 210 6897691

Τέλος, η Samsung απολογείται σε όλους της τους πελάτες με Galaxy Note7, για το ότι δεν ανταποκρίθηκε στις υψηλές απαιτήσεις τους, ενώ παράλληλα διαβεβαίωσε ότι Galaxy Note7 είναι το μόνο μοντέλο που έχει επηρεαστεί.


Δείτε ακόμη
Η Samsung τερματίζει άμεσα τις πωλήσεις Galaxy Note 7 – Ζητά από τους κατόχους να απενεργοποιήσουν τις συσκευές τους – Διαβάστε την ανακοίνωση
Η Samsung σταμάτησε την παραγωγή του Galaxy Note 7 μετά τις τελευταίες αναφλέξεις ασφαλών συσκευών!
Δείτε χάρτη με τους κωδικούς WiFi σχεδόν από όλα τα αεροδρόμια του κόσμου