Η Apple διερευνά περιστατικά εκρήξεων σε iPhone 6s Plus [ΒΙΝΤΕΟ]

iPhone 6s Plus burnedΕίναι αλήθεια ότι τις τελευταίες μέρες η είδηση που μονοπωλεί στα blogs είναι οι αναφλέξεις στα Galaxy Note 7, απ’ ότι φαίνεται όμως και η Apple έχει τους δικούς της πονοκεφάλους, καθώς κάνει και αυτή τη δική της έρευνα για περιστατικά εκρήξεων σε iPhone 6s Plus.

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα αφορά δυο περιστατικά ανάφλεξης iPhone 6s Plus την περασμένη εβδομάδα.

Στο ένα περιστατικό το iPhone 6s Plus ξεκίνησε να βγάζει καπνούς κατά την διάρκεια της φόρτισης και ακολούθως έπιασε φωτιά, καταστρέφοντας την ίδια της συσκευή, τον φορτιστή και 2 Apple Watch stands. Μετά από επικοινωνία που είχε η ιδιοκτήτρια, Yvette Estrada με την Apple, η εταιρεία της προσφέρθηκε να της δώσει καινούριο τηλέφωνο, φορτιστή και τα 2 Apple Watch stands που καταστράφηκαν από τη φωτιά στο iPhone 6s Plus.

Στο δεύτερο περιστατικό το iPhone έπιασε φωτιά μέσα στην τσέπη ενός μαθητή, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο και αφόρτιστο.

Αν και η Apple δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, οι πληροφορίες λένε ότι έχει ήδη ξεκινήσει τη δική της έρευνα ενώ ερευνά και ένα περσινό περιστατικό με έκρηξη σε ένα iPhone 6s Plus. Αναμένουμε να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες.

Δείτε ακόμη
Η Samsung τερματίζει άμεσα τις πωλήσεις Galaxy Note 7 – Ζητά από τους κατόχους να απενεργοποιήσουν τις συσκευές τους – Διαβάστε την ανακοίνωση
Η Samsung σταμάτησε την παραγωγή του Galaxy Note 7 μετά τις τελευταίες αναφλέξεις ασφαλών συσκευών!
Δείτε χάρτη με τους κωδικούς WiFi σχεδόν από όλα τα αεροδρόμια του κόσμου