Κάτοχος ενός «ασφαλούς» Galaxy Note 7 υποστηρίζει ότι συσκευή του εξερράγη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Gamsung Galaxy Note 7.

Ένας Κινέζος ιδιοκτήτης ενός από τα νεότερα «ασφαλές» Samsung Galaxy Note 7, υποστηρίζει ότι η συσκευή του εξερράγη, βάζοντας παράλληλα σε μεγάλη αμφιβολία όλη την διαδικασία της ανάκλησης από τη Samsung. Να σημειώσουμε ότι στην Κίνα η Samsung δεν έχει κάνει ανάκληση καθώς όλες οι συσκευές που διατέθηκαν στην Κινεζική αγορά είναι εξοπλισμένες με μπαταρίες της Amperex Technology Ltd (ATL) που θεωρούνται ασφαλές.


Ο Κινέζος ιδιοκτήτης του Samsung Galaxy Note 7, Hui Renjie, λέει ότι αγόρασε το τηλέφωνο του από την ιστοσελίδα JD.com το περασμένο Σαββατοκύριακο και το παρέλαβε το πρωί της Δευτέρας. Οι λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη είναι προς το παρόν περιορισμένες, ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bloomberg, ο Renjie μετρά αυτή τη στιγμή δύο καμένα δάκτυλα, ένα καμένο MacBook και προφανώς ένα κατεστραμμένο Galaxy Note 7.

To σημείο επισκέφτηκε εκπρόσωπος της Samsung ο οποίος προσφέρθηκε να απομακρύνει τη συσκευή (για έλεγχο), ωστόσο ο Renjie αρνήθηκε. Σύμφωνα με το Bloomberg, ο πελάτης λέει ότι δεν εμπιστεύεται τη Samsung για να κάνει την έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς, και επιθυμεί να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα και να αποκαλυφθούν τα πλήρη στοιχεία του νέου αυτού ζητήματος, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους ιδιοκτήτες των ασφαλών Galaxy Note 7. Παρεμπιπτόντως, αν η συσκευασία της συσκευής σας περιλαμβάνει το μικρό μαύρο τετραγωνάκι που βλέπετε στην εικόνα, τότε έχετε στα χέρια σας ένα ασφαλές Galaxy Note 7.
Galaxy Note 7

Galaxy Note 7

Δείτε παρακάτω τις εικόνες του καμένου note και MacBook.

Δείτε ακόμη
Δείτε πόσο στοιχίζει η κατασκευή ενός iPhone 7
Αυτό είναι το νέο Nokia 216 από τη Microsoft
Δείτε τη στιγμή που μπαταρία από ηλεκτρονικό τσιγάρο εκρήγνυται μέσα σε κατάστημα (video)
Δείτε το βίντεο της Wargaming που προωθεί την Κύπρο σαν εργασιακό προορισμό