Η ESET πετυχαίνει την υψηλότερη βαθμολογία στις δοκιμές VBSpam για 5η συνεχόμενη φορά

stop-spam

Το ESET Mail Security σημείωσε ποσοστό μπλοκαρίσματος spam 99.999% και μηδενικά false positives στις πιο πρόσφατες δοκιμές VBSpam του Virus Bulletin.
Η λύση ESET Mail Security για Microsoft Exchange Server διακρίθηκε στις πιο πρόσφατες δοκιμές spam filtering του ανεξάρτητου οργανισμού Virus Bulletin, σημειώνοντας ποσοστό μπλοκαρίσματος spam 99.999% και μηδενικά false positives. Ως αποτέλεσμα αυτής της νίκης, η ESET έλαβε την 5η συνεχόμενη διάκριση VBSpam+, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του ηγέτη της αγοράς στην προστασία από spam.

«Η διαδικασία φιλτραρίσματος των spam προϋποθέτει την τελειοποίηση του μηχανισμού ασφαλείας για να βρεθεί η σωστή ισορροπία μεταξύ του τι μπλοκάρεται ως spam και του τι μπορεί να περάσει ως έγκυρο email. Είμαστε ευτυχείς που οι προσπάθειές μας να προστατεύσουμε τους πελάτες μας έχουν αποδώσει καρπούς» δήλωσε ο Palo Luka, Chief Technology Officer της ESET.
Οι έλεγχοι που διεξάγονται στις συγκριτικές δοκιμές VBSpam του Virus Bulletin προσομοιάζουν τα φίλτρα spam που χρησιμοποιούνται σε περιβάλλοντα επιχειρήσεων. Συνδυάζονται δύο live spam streams, που αναπαριστούν τα mailboxes σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και ένα live stream με έγκυρα email από όλον τον κόσμο.

Επισκεφθείτε τη σελίδα http://www.eset.com/gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις της ESET.


Δείτε ακόμη
Δείτε πόσο στοιχίζει η κατασκευή ενός iPhone 7
Αυτό είναι το νέο Nokia 216 από τη Microsoft
Δείτε τη στιγμή που μπαταρία από ηλεκτρονικό τσιγάρο εκρήγνυται μέσα σε κατάστημα (video)
Δείτε το βίντεο της Wargaming που προωθεί την Κύπρο σαν εργασιακό προορισμό