Δείτε τη στιγμή που μπαταρία από ηλεκτρονικό τσιγάρο εκρήγνυται μέσα σε κατάστημα (video)

Electronic Cigarettes
 


Μάλλον κατατρομαγμένη θα είναι ακόμα η Mara McInerney, η οποία είδε τη τσάντα της να πιάνει φωτιά όταν εξερράγη η έξτρα μπαταρία που είχε σε μια από τις θήκες, για το ηλεκτρονικό της τσιγάρο.

Η έκρηξη έγινε την ώρα που η γυναίκα ψώνιζε σε εμπορικό κέντρο στο New Jersey των ΗΠΑ, ενώ προκάλεσε μεγαλύτερη ανησυχία στους παρευρισκόμενους αφού έγινε στις 11 του Σεπτεμβρίου. «Ήμουν στο ταμείο όταν άκουσα ένα «μπαμ», το επόμενο πράγμα που είδα ήταν καπνοί να με πνίγουν», δήλωσε η ίδια.
«Δε μπορούσα να φανταστώ τι προκάλεσε την έκρηξη και την φωτιά», σημειώνει. «Νόμιζα ότι είναι κάποια επίθεση ή πυροβολισμός. Μου πήρε χρόνο να καταλάβω τι είχε συμβεί», αναφέρει η κυρία McInerney.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η McInerney με το που έγινε η έκρηξη, πιάνει την τσάντα και να την πετά στο έδαφος. «Όλοι έτρεχαν να φύγουν από το κατάστημα, έμεινα μόνη μου», συμπληρώνει.

Η ίδια δηλώνει τρομοκρατημένη από το γεγονός πως συνήθως τοποθετεί την τσάντα της μαζί με το ηλεκτρονικό της τσιγάρο στο πίσω κάθισμα δίπλα από την κόρη της. Θέλει παράλληλα να αποζημιωθεί για την Luis Vuiton τσάντα της, αξίας εκατοντάδων δολαρίων. 


Δείτε ακόμη
iPhone 7 και iPhone 7 Plus – Δείτε το πρώτο drop test – Απίστευτη αντοχή
Το iPhone 7 στα όρια του – δείτε τα πρώτα βασανιστήρια!
Η Google σας δίνει 350000 δολάρια να για χακάρετε τα Nexus 6P και Nexus 5X
Αυτές είναι οι τιμές των iPhone 7 και iPhone 7 Plus στην Κύπρο