Μοναδικές εικόνες και απίστευτα καθαρός ήχος με τη νέα σειρά τηλεοράσεων LG UH603V

lg uh603v


Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη σειρά τηλεοράσεων LG UH603V, που περιλαμβάνει δύο μοντέλα τηλεοράσεων 4Κ Ultra HD 43 & 49 ιντσών. Τα δύο LG μοντέλα διαθέτουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά αλλά και την πλατφόρμα WebOS 3.0 προσφέροντας στους χρήστες μια ολοκληρωμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.

Η νέα σειρά LG UH603V διαθέτει HDR Pro το οποίο προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης έτσι ώστε να δημιουργούνται πιο καθαρές και ζωντανές εικόνες. Επιπλέον, και για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στη φυσικότητα των χρωμάτων που αναπαράγει, η νέα τηλεόραση της LG, μέσω της τεχνολογίας ‘3D Color Mapping’, κάνει χρήση του αλγόριθμου 3D Gamut Mapping προκειμένου να ελαχιστοποιεί τις στρεβλώσεις και να απολαμβάνει ο θεατής φυσικά και πλούσια χρώματα.

Τα νέα μοντέλα της LG είναι εξοπλισμένα με τη βραβευμένη πλατφόρμα LG webOS 3.0. η οποία διαθέτει βελτιωμένο περιβάλλον απλοποιώντας τη χρήση και προσφέροντας μια σειρά από εντυπωσιακές λειτουργίες για μια αξεπέραστη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.

Από πλευράς ήχου, διαθέτουν τη λειτουργία ULTRA Surround η οποία επιτρέπει σε ένα συμβατικό δι-κάναλο ηχείο να λειτουργεί ως ένα εικονικό επτα-κάναλο ηχείο ενισχύοντας την 4Κ εμπειρία θεάσεις αφού ο θεατής αποκτά πρόσβαση στην τεχνολογία ULTRA Surround sound.

Επιπρόσθετα, το πλήθος των πλούσιων smart χαρακτηριστικών και των δύο μοντέλων όπως το Magic Zoom, Magic Mobile connection, καθώς και άλλα όπως το Smart Sound Mode, εξασφαλίζουν στους χρήστες μία μαγική, ‘έξυπνη’ και ολοκληρωμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.

Τέλος, οι τηλεοράσεις της σειράς LG UH603V διαθέτουν τη λειτουργία Energy Saving, η οποία προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να ελέγχει τον οπίσθιο φωτισμό και να τον προσαρμόζει στις ανάγκες του, εξοικονομώντας ενέργεια.


Δείτε ακόμη
iPhone 7 και iPhone 7 Plus – Δείτε το πρώτο drop test – Απίστευτη αντοχή
Το iPhone 7 στα όρια του – δείτε τα πρώτα βασανιστήρια!
Η Google σας δίνει 350000 δολάρια να για χακάρετε τα Nexus 6P και Nexus 5X
Αυτές είναι οι τιμές των iPhone 7 και iPhone 7 Plus στην Κύπρο