Το iPhone 7 στα όρια του – δείτε τα πρώτα βασανιστήρια!

iphone 7 test


Όπως και με κάθε νέο δημοφιλές smartphone στις αρχές της κυκλοφορίας του, έτσι και με το iPhone 7 θα δούμε πολλά τεστ αντοχής σε όλα τα σημεία, φέρνοντας τα τηλέφωνα στα όρια τους. Ο YouTuber JerryRigEverything κάνει τα πρώτα βασανιστήρια στο iPhone 7, ελέγχοντας την αντοχή του σε όλα τα σημεία.

Κάνοντας αρχή με την οθόνη του iPhone 7, φαίνεται να ξεκινάει να γρατζουνιέται στο επίπεδο 6, από τα 9 επίπεδα σκληρότητας της κλίμακας Mohs. Το ζαφείρι είναι στο επίπεδο 9. Επίσης το Home button και ο φακός της κάμερας μάλλον είναι από γυαλί και όχι από ζαφείρι, μιας και γρατζουνιούνται και αυτά στο επίπεδο 6.

Στο τεστ του πίσω μέρους της συσκευής, το matte black αλουμίνιο τα πάει αρκετά καλά με αντικείμενα όπως κλειδιά κλπ, ωστόσο όταν επιστρατεύει το μαχαιράκι, το αλουμίνιο παραδίδει τα όπλα.

Τέλος, ακόμα και στο δημοφιλές πλέον bend test, όπως θα δείτε και στο βίντεο, το iPhone 7 τα πάει πολύ καλά, με τον JerryRigEverything να καταφέρνει μεν να ξεκολλήσει το γυαλί από το μεταλλικό πλαίσιο, ωστόσο μετά επανερχόταν στη θέση του.

Δείτε το βίντεο


Δείτε ακόμη
H κυπριακή startup Avocarrot εξαγοράστηκε για $20 εκατομμύρια
Δείτε 25 από τα πιο στιλάτα αυτοκίνητα όλων των εποχών!
Το iPhone 7 με τον νέο A10 σαρώνει στο AnTuTu – Σκόραρε 178397 πόντους