Το Adblock Plus λανσάρει δική του πλατφόρμα διαφήμισης!!!

adblock plus


Μπορεί να χαρακτηριστεί τραγική ειρωνεία ή ακόμα και δικαίωση του κλάδου της ηλεκτρονικής διαφήμισης, μπορεί και τα δύο.

Και τα δύο λέω εγώ αφού το Adblock Plus, ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα για τη φραγή διαφημίσεων, έχει ανακοινώσει με τον πιο επίσημο τρόπο την είσοδό του στην αγορά της ηλεκτρονικής διαφήμισης, με ολοκαίνουργια πλατφόρμα αποδεκτών διαφημίσεων (Acceptable Ads Platform)

Ουσιαστικά, η πλατφόρμα αυτή θα επιτρέψει στους εκδότες και ιστοσελίδες για να προβάλλουν διαφημίσεις, ακόμη και σε browsers που έχουν ενεργοποιημένο το Adblock, αλλά μόνο με τις διαφημίσεις που εγκρίνει το Adblock Plus και συμφωνούν με τους όρους προϋποθέσεις.

Το Adblock Plus όπως είναι φυσικό επιμένει ότι με αυτή τη νέα πλατφόρμα δεν πουλά διαφημίσεις αλλά προσφέρει μια λευκή λίστα με διαφημίσεις οι οποίες θα εμφανίζονται σε προκαθορισμένα σημεία. Όπως και να ‘χει, όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε το Adblock Plus θα ξεκινήσετε σύντομα να βλέπετε διαφημίσεις, αν και η υπόσχεση της εταιρίας είναι με κάποιο τρόπο να μπορείτε να τις απενεργοποιείτε.adblock-plus-acceptable
Δείτε ακόμη
H κυπριακή startup Avocarrot εξαγοράστηκε για $20 εκατομμύρια
Δείτε 25 από τα πιο στιλάτα αυτοκίνητα όλων των εποχών!
Το iPhone 7 με τον νέο A10 σαρώνει στο AnTuTu – Σκόραρε 178397 πόντους