Δείτε πως έγινε το πόδι του μετά από φωτιά στο iPhone 6!

iphone-burned


Ένας 36χρονος ποδηλάτης, ο Gareth Clear, έκανε τη βόλτα του με το ποδήλατο του σε μια γνώριμη γι’ αυτόν περιοχή στην Αυστραλία όταν ξαφνικά έπεσε από το ποδήλατο του. Δυστυχώς για τον Clear, κατά την πτώση έπεσε πάνω στο iPhone 6 που είχε στην τσέπη του με αποτέλεσμα να πιάσει αμέσως φωτιά.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου στην εφημερίδα Sydney Morning Herald, μετά τη πτώση και καθώς σηκωνόταν παρατήρησε σχεδόν αμέσως καπνό και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, αισθάνθηκε έναν πολύ έντονο πόνο, όταν το τηλέφωνο «εξερράγη» και άρχισε να καίγεται μέσα στην τσέπη του. Το παντελόνι του μαζί με το iphone 6 έλιωναν στη κυριολεξία στον πάνω δεξιό μηρό του, ενώ στη προσπάθεια του να το βγάλει έκαψε και τα χέρια του.

Το τραύμα του Gareth Clear χρειάστηκε άμεση ιατρική φροντίδα καθώς και χειρουργική επέμβαση για μόσχευμα δέρματος.

Ο Clear ανέβασε μια φωτογραφία από το καμένο πόδι του στο twitter, σε μια προσπάθεια να ενημερώσει τον κόσμο για τους κινδύνους που κρύβουν οι μπαταρίες ιόντων λιθίου, οι οποίες μπορεί να εκραγούν αν ζεσταθούν υπερβολικά.

Η Apple από την πλευρά της ενημέρωσε τον Clear ότι θα ερευνήσει το περιστατικό ενώ εκείνος τόνισε ότι έχει κινητά τηλέφωνα εδώ και 18 χρόνια και δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο.


iphone-burned1

iphone-burned2

iphone-burned4