Αυτό είναι το νέο Suzuki Baleno 2016 – Διαβάστε λεπτομέρειες

Suzuki Baleno 2016


Το νέο Suzuki Baleno 2016 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2015 στη έκθεση της Φρανκφούρτης. Πρόκειται για ένα supermini με σπορ χαρακτηριστικά, που για μένα είναι και κάπως νοσταλγικό αφού το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα Suzuki Baleno του 1995.

Το νέο Baleno θα κυκλοφορήσει σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, GL και GLX και ανταγωνίζεται αυτοκίνητα όπως το Volkswagen Polo, το Ford Fiesta, το Honda Jazz κλπ. Μια πραγματικά πολύ ανταγωνιστική κατηγορία που η κάθε μάρκα προσπαθεί να πάρει το δικό της μερίδιο στην αγορά.

Το Suzuki Baleno GL θα τροφοδοτείτε από ένα ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1.2 λίτρων Dualijet με απόδοση 80 ίππους στις 6,000 στροφές. Όσον αφορά τον εξοπλισμό, η 7 ιντσών οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα θα διαθέτει σύστημα δορυφορικής πλοήγησης (GPS) και θα είναι συμβατή με Apple CarPlay. Θα διαθέτει επίσης κάμερα οπισθοπορείας, USB, Bluetooth, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί και επτά αερόσακους.

Στην έκδοση GLX, κάτω απ’ το καπό θα υπάρχει ο νέος τρικύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με την ονομασία Boosterjet. Είναι 1.0 λίτρου με απόδοση 109 ίππους και επιλογή από χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες εντός των επόμενων εβδομάδων

Suzuki Baleno 2016

Suzuki Baleno 2016

Suzuki Baleno 2016

Suzuki Baleno 2016