Έτσι θα είναι το iPhone 7; [Φωτογραφία]

Το iPhone 7 θα ανακοινωθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, και όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία της ανακοίνωσης, τόσο αυξάνονται οι φήμες και οι διαρροές. Πως θα είναι, τι θα αλλάξει, πόση θα είναι η βασική μνήμη είναι μερικά από τα θέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Αυτή τη φορά έχουμε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Nowhere Else και φαίνεται σιγά σιγά να επιβεβαιώνει τις φήμες ότι η Apple δεν θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στα νέα της μοντέλα.
Βλέπουμε ότι υπάρχει μια διαφορά στη κάμερα η οποία είναι κάπως μεγαλύτερη ενώ έχουν μετατοπιστεί και οι δύο γραμμές για τις κεραίες προς τις άκρες. Πάντως, σύμφωνα με κάποιες φήμες η Apple θα αναβαθμίσει σημαντικά τη κάμερα του μεγαλύτερου iPhone 7 Plus που πιθανών θα το δούμε με σύστημα διπλής κάμερας (dual-camera system).

Το σύστημα διπλής κάμερας μπορεί να βοηθήσει σε καλύτερες λήψης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ενώ ίσως δούμε και την ενσωμάτωση οπτικού zoom το οποίο πραγματικά θα αλλάξει το παιγνίδι.
Τέλος, αν και δεν φαίνεται στη φωτογραφία, δεν υπάρχει headphone jack σύμφωνα με το Nowhere Else, μια αρκετά αξιόπιστη πηγή όσον αφορά διαρροές για συσκευές της Apple και της Samsung.iPhone 7