Το Facebook θα διαγράψει ένα φάκελο φωτογραφιών από τους λογαριασμούς μέχρι τις 7 Ιουλίου! – Δείτε πως να μην τις χάσετε!

Facebook



Το Facebook πρόκειται να διαγράψει σύντομα ένα φάκελο φωτογραφιών από τους λογαριασμούς των χρηστών του, χωρίς καν να ζητήσει την άδεια τους!

Ο λόγος για μερικές φωτογραφίες από το προφίλ μας, καθώς η εταιρεία επιθυμεί να προωθήσει την νέα της εφαρμογή «Moments». Οι φωτογραφίες αυτές έχουν να κάνουν με το κινητό και άλλες εφαρμογές και αποθηκέυονται σε ένα ιδιωτικό φάκελο στο Facebook του χρήστη που ονομάζεται Synced.

Είναι φωτογραφίες τις οποίες βλέπει μόνο ο χρήστης και όπως αναφέρει ο Mark Zuckerberg, ο οποίος φαίνεται να είναι φοβερά ενθουσιασμένος με την νέα αυτή εφαρμογή του Facebook. Οι εν λόγω φωτογραφίες θα διαγραφούν μέχρι τις 7 Ιουλίου 2016 εκτός αν μεταφερθούν έγκαιρα στη νέα εφαρμογή «Moments» ή να αποθηκευτούν στον υπολογιστή.