Έπεσες κι εσύ στη παγίδα; «Κερδίστε 3 Εκπληκτικές Mercedes-Benz E63 AMG»

Πρόκειται για μια απάτη like-farming με άλλο ένα ψεύτικο διαγωνισμό εμφανίστηκε στο facebook από χθες και έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 55.000 likes.

Το ότι πρόκειται περί απάτης είναι κάτι πέρα από το προφανές για πολλούς από εμάς ωστόσο είναι αρκετοί που δεν γνωρίζουν και πέφτουν στην παγίδα των απατεώνων ενώ δεν λείπουν και αυτοί που αν και γνωρίζουν, εντούτοις προχωρούν για συμμετοχή στο «διαγωνισμό». Πάντως, αν και ο Ιούνιος έχει μόνο 30 μέρες, οι πανάκριβες Mercedes θα κληρωθούν στις 31 Ιουνίου!…Πρωτοφανές!!!

Για τον συγκεκριμένο ψεύτικο διαγωνισμό έβγαλε ανακοίνωση και η Mercedes-Benz Hellas.
Mercedes-1

Η ιστοσελίδα Ellinika Hoaxes στην Ελλάδα έχει προχωρήσει σε μια ενδελεχή ανάλυση της συγκεκριμένης απάτης like-farming.

Σας συστήνουμε να ρίξετε μια ματιά στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα και πάντα να θυμάστε ότι τέτοιου είδους διαγωνισμοί που υπόσχονται πανάκριβα δώρα, όπως αυτοκίνητα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, πανάκριβα ταξίδια με χλιδάτες διακοπές είναι μια απάτη. Δημιουργούνται με μόνο σκοπό να μπορέσουν οι επιτήδειοι να μαζέψουν χιλιάδες οπαδούς στη σελίδα τους και μετά να προωθήσουν στους χιλιάδες οπαδούς που εξαπάτησαν με τους ψεύτικους διαγωνισμούς ότι θέλουν, ή να πουλήσουν αυτές τις σελίδες στην μαύρη αγορά.
Mercedes