Αυτά είναι τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus

iphone 6

Το νέο iPhone 6 με οθόνη 4.7 ίντσες ανάλυσης 1344×750 pixels και το iPhone 6 Plus με οθόνη 5.5 ίντσες ανάλυσης 1920×1080 pixels ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple και συγκεκριμένα από τον Tim Cook που έκανε την παρουσίαση. Τα νέα iPhone έχουν νέο σχεδιασμό και αρκετά λεπτή κατασκευή σε σχέση με το μέγεθος της οθόνης τους, 6.9mm και 7.1mm. αντίστοιχα. Είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και διαθέτουν οθόνη νέας τεχνολογίας LCD IPS, κάμερα iSight 8 Megapixel με f/2.2 και νέο αισθητήρα και τεχνολογία Focus Pixels για πολύ γρήγορη εστίαση. Έχει επίσης δυνατότητα λήψης βίντεο σε slow motion τόσο με 120 fps όσο και με 240 fps.

iphone 6 iphone 6 plus
Και τα δύο νέα μοντέλα έρχονται με ψηφιακό αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS 8.

iphone 6 & 6 plus
Και τα δύο νέα μοντέλα θα διατίθενται σε εκδόσεις 16GB, 64GB και 128GB. Ακόμη, όπως ανακοινώθηκε, τα δύο «έξυπνα» κινητά θα κυκλοφορήσουν σε χρυσό, ασημί και ανοιχτό γκρι χρώμα. Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, ανακοίνωσε ακόμη ότι ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ηλεκτρονικών παιχνιδιών στον κόσμο έχουν ήδη δεσμευθεί πως θα λανσάρουν video games ειδικά για το iPhone 6 πριν το τέλος του 2014.

new iphone 6 and iphone 6 plus

Τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από τις 12 Σεπτεμβρίου και θα διατεθούν από τις 19 Σεπτεμβρίου σε Αμερική, Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Χονκ Κονγκ, Ιαπωνία, Πουέρτο Ρίκο, Σινγκαπούρη και Αγγλία.