Το νέο LG G Flex

LG G Flex f

Το νέο LG G Flex ανακοινώθηκε επίσημα και από τον ερχόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό στην Νότιο Κορέα ενώ σημείωσε ότι πρόκειται για πειραματικό μοντέλο με το οποίο θα διαπιστώσουν αν τα κυρτά smartphones θα έχουν απήχηση στον κόσμο.
Στο LG G Flex η καμπύλωση γίνεται από πάνω προς τα κάτω, σε αντίθεση με το Samsung Galaxy Round που γίνεται από δεξιά προς αριστερά, κάτι που σύμφωνα με την LG κάνει τη συσκευή ευκολότερη στο κράτημα και στη τοποθέτηση στη τσέπη ενώ παράλληλα ενισχύεται η ένταση του ήχου κατά 3dB και προσφέρει καλύτερη εμπειρία παρακολούθησης βίντεο όταν είναι σε οριζόντια διάταξη.
Το νέο phablet με λειτουργικό σύστημα Android 4.2.2 Jelly Bean διαθέτει οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση 1280 Χ 720 τεχνολογίας OLED (Plastic OLED), τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 2,2GHz, 2GB RAM, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 13 Megapixels, δυνατότητα λήψης και αναπαραγωγής υψηλής ποιότητας ήχου και εικόνας. Όπως είναι φυσικό η συσκευή διαθέτει επίσης Bluetooth 4.0, WiFi, DLNA, NFC αλλά και μεγάλη μπαταρία 3500mAh.
Τέλος να αναφέρουμε ότι αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ειδική επικάλυψη που έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος το οποίο έχει τη δυνατότητα να επιδιορθώνει μόνο του τις διάφορες επιφανειακές γρατσουνιές (desk diving) που δημιουργούνται κατά την καθημερινή χρήση.

LG G Flex 3 LG G Flex 1 LG G Flex 2