Κατά της δικαστικής διαμάχης με τη Samsung ο Tim Cook

Tim CookΗ κόντρα μεταξύ Apple και Samsung, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς ωστόσο ο CEO της Apple, Tim Cook φαίνεται πως είναι αντίθετος με αυτή την πρακτική.
Σε πρόσφατη δημοσίευση του το πρακτορείο Reuters αναφέρει πως Tim Cook, δεν ήθελε εξαρχής να ακολουθήσει τη δικαστική οδό στηρίζοντας την άποψη του στο ότι ο Κορεάτικος κολοσσός είναι ο βασικότερος προμηθευτής εξαρτημάτων της Apple, και δεν ήθελε να ρισκάρει τις όποιες επιπλοκές στη συγκεκριμένη συνεργασία.
Παρόλα αυτά, η επιθετική γραμμή που είχε κρατήσει ο Steve Jobs, απέναντι στο Android, επηρέασε, όπως φαίνεται την σημερινή πολιτική της Apple φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να προειδοποιήσει τη Samsung, για το σχεδιασμό των συσκευών της και το πόσο κοντά είναι σε αυτόν της δικής τους εταιρίας.
Με τη Samsung να μην δείχνει καμιά πρόθεση να αλλάξει σχεδιαστική χραμμή, ο Tim Cook τελικά κατέθεσε μήνυση για καταπάτηση πατεντών, ξεκινώντας έτσι μία μαραθώνια δικαστική διαμάχη που κρατάει μέχρι και σήμερα.
Κατά καιρούς πάντως ο CEO της Apple, προσπάθησε να δείξει πως προτιμάει τις πιο ειρηνικές λύσεις, μακρυά από τις δικαστικές αίθουσες, επισιμένοντας ότι πάντα σιχαινόταν και σιχαίνεται τις δικαστικές διαμάχες διευκυνίζοντας ωστόσο ότι οι ανταγωνιστές της Apple θα πρέπει να έχουν τις δικές τους ιδέες