Οι φήμες για την κυκλοφορία του Playstation 4 συνεχίζονται

Η Sony αναστάτωσε τους gamers με το βίντεο που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες για εκδήλωση που προγραμμάτισε για τις 20 Φεβρουαρίου. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως στις 20 Φεβρουαρίου  θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της και η νέα γενιά του Playstation 4.

Μάλιστα, φήμες κάνουν λόγο και για την παρουσίαση δύο νέων τίτλων παιχνιδιών αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να δούμε την πετυχημένη παιχνιδοκονσόλα στα τέλη του μήνα. Οι νέοι τίτλοι θα προέρχονται από τις εταιρίες Guerilla Games και Evolution Studios.

Η Guerilla Games είναι η εταιρία που δημιούργισε το δημοφιλές τίτλο Killzone, ενώ η Evolution Studios απαρτίζεται από μέλη των εταιριών Bizarre Creations και Studio Liverpool που έχουν δημιουργήσει τα Project Gotham Racing και Wipeout αντίστοιχα.

Οι πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο για έναν πολύ «δυνατό» FPS τίτλο και έναν Racing, που μάλλον θα είναι οι κύριοι ανταγωνιστές των Halo και Forza του Xbox.

Μένει να δούμε αν στις 20 Φεβρουαρίου επαληθευτούν οι φήμες. Πάντως σιγουρα γεμίζουν αισιοδοξία και χαρά τον κάθε gamer.